doomer77 napisał(a):Nieznajomy z dachu wygląda na młodzika, nie więcej niż 30 lat, major z kolei jest starszy już w Zewie Prypeci. Przynajmniej tyle można wywnioskować z informacji z samych gier jak i internetu. Poza tym zachowanie nieznajomego w ogóle nie pasuje do Diegtiarowa, który był spokojnym, opanowanym, niemal pozbawionym emocji oficerem.
Poza tym - jeśli GSC miałoby w scenariusz wplatać postacie znane z poprzednich części, to wyłącznie te, które trwale i mocno zapisały się w pamięci starszych graczy a jednocześnie są na tyle wyraziste, że dla nowych graczy będą interesujące. Doktor mimo wszystko to postać marginalna i przyznam się, że wcale nie zapadła mi w pamięć w jakiś szczególny sposób. Już bardziej pamiętam Leśnika czy Noe.
Józio napisał(a):Dajcie sobie spokój, to jest nowa postać, a nie jakieś diegtarjowy czy streluloki. Nie wiem po czym wy wnosicie, że to jest jedna ze znanych postaci To wszystko zaczyna przypominać teorie dotyczące Snoka jak epizod siódmy gwiezdnych wojen wyszedł
kow3k napisał(a):Według mnie nie będzie w ogóle nawiązań do starej fabuły chyba że w postaci easter egów. To będzie to samo uniwersum, ale historia, postaci itd. zgoła odmienne. Wydaje mi się, że GSC chce zrestartować markę.
Darth ReX napisał(a):I dlatego wrzuca kordon do trailera?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości