Alvarin napisał(a):mogą ze stalkera zrobić coś w stylu metra [...] tylko, że ja nie chcę takiego stalkera... i chyba nie tylko ja...
xKoweKx napisał(a):Módlmy się o to (choć niektórzy nie mają do kogo) by gra na PC była całkiem inna niż na konsole... bo jeśli wszystkie wersje będą takie same, to już właściwie od razu możemy spuścić tę grę do kibla, [...] No, ale zobaczymy - jeszcze mamy dwa lata, ale na pewno wiele rzeczy będziemy mogli wyłapać z trailerów i screenów.
Alvarin napisał(a):A co pokażą na targach jak mają tylko silnik w drodze? Linijki kodu?
Znajomy napisał(a):przykładem jest (wiele razy wymieniany przeze mnie) OFP2. Gra przez konsole pokrzywdzona.
Gdyby nie konsole OFP byłoby grą lepszą od ArmA2.
Alvarin napisał(a):"na NOWYM wieloplatformowym silniku" - jak dla mnie jest to dość jednoznaczne stwierdzenie... raczej nie kupią od nikogo nowego silnika, bo to może porządnie uszkodzić budżet całej gry, a po co kupować stary? Zwłąszcza, że pokazali, że umieją tworzyć silnik... a że był jaki był... uczą sie na błedach co widać w zewie prypeci, więc nowy nie będzie zły;]
Crew napisał(a):Dopiero w Zewie dodali lepsze AI i inne bajery, a już przecież w Cieniu gracze na to narzekali . Ale i tak w zewie nie było też dobrze, Nadal AI nie umieją się sami leczyć itp
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości