Ogólne wrażenia [SPOILERY]

Profesor Wołodia po 14 latach swoich badań wciąż nie dowierzał. Pod nosem cały czas powtarzał - "будет, не будет...".

Re: Ogólne wrażenia [SPOILERY]

Postprzez Popow w 18 Gru 2024, 12:09

Z tym potencjałem Prypeci to w zasadzie miasto mogłoby być nieco większe, zwłaszcza że i tak do większości budynków nie da się wejść ale zdaję sobie sprawę ile wysiłku by kosztowało odwzorowanie nawet połowy miasta, pomijając fakt że 50% budynków w Prypeci jest na tym samym planie.

Nie mamy nawet basenu "Lazurowy", który jest niejako symbolem Strefy, Prypeci i także stalkera. Zrobili tylko jego bryłę, czyżby początkowo mieli w planach pchnąć granice lokacji nieco dalej?
Image
4070 Super - AMD 5 3600 - RAM 32 GB
Awatar użytkownika
Popow
Kot

Dołączenie: 29 Lis 2024, 13:21
Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 3

Reklamy Google

Postprzez kedek1 w 01 Sty 2025, 23:43

W którymś wcześniejszym poście przeczytałem cyt. "(...)dzieło GSC to nieprzebudzona bestia, momentami bezzębna, która z czasem pokaże prawdziwe w oblicze, oczywiście przy udziale społeczności modderskiej(...)
Czyli trochę jest tak jak z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy czyli zewnętrzny modder robi coś co powinno robić państwo, któremu trzeba płacić w ch.. pieniędzy za bubel
Awatar użytkownika
kedek1
Kot

Dołączenie: 12 Kwi 2010, 22:01
Ostatnio był: 07 Cze 2024, 10:21
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 0

Postprzez Darth ReX w 03 Sty 2025, 21:09

Popow napisał(a):Nie mamy nawet basenu "Lazurowy", który jest niejako symbolem Strefy, Prypeci i także stalkera. Zrobili tylko jego bryłę, czyżby początkowo mieli w planach pchnąć granice lokacji nieco dalej?

Jeszcze nie ukończyłem gry i nie dotarłem do Prypeci, ale widziałem już narzekania na nią. Pozwolę się odnieść do mojego pobieżnego latania po leaku devbuilda sprzed 1,5 roku - tam Prypeć na pewno była trochę większa, ale czy były tam budynki - placeholdery, tego nie wiem. Wydaje mi się, że może to być teren pod przyszłe DLC (i nie jestem pewien, czy właśnie teren blisko Prypeci nie był oznaczony na mapie jako DLC)
|| Ryzen 5 3600 3,6GHz | 32GB DDR4 RAM | XFX Radeon RX 580 8GB | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: 28 Gru 2024, 11:39
Kozaki: 224

Postprzez KoweK w 03 Sty 2025, 21:37

W release buildzie też jest sporo niewykorzystanej Prypeci, oprócz tego północna część jest połączona z niedokończoną Fabryką Jupiter. Wszystko oczywiście zagrodzone drutem kolczastym rodem z SOC-a. :E
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 29 Gru 2024, 03:03
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1488

Poprzednia

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość