kAm4ch napisał(a):ja jak byłem mały zainstalowałem sterownik karty grafiki przeznaczony dla windows98 na xp i też takie rzeczy się działy, tak więc masz kolejny, chodź mało prawdopodobny punkt zaczepienia.
Rzeczywiście mało prawdopodobny, bo system powinien wyrzucić BSoD-a już podczas instalacji (tak jak ja spaprałem sobie sprawę), nie mówiąc już o monicie przed instalacją, że sterowniki nie są pod dany system i dodatkowym pytaniu, czy na pewno użytkownik chce je zainstalować.
djcycu napisał(a):Sprawdź też czy nie masz śmieci poinstalowanych które ci obciążają pamięć i procesor. Pamięci masz bardzo mało jak na taki system i dzisiejsze programy które po zsumowaniu zajmowanych zasobów potrafią porządnie zaskoczyć.
Win7 i wyższe mają raczej tendencję do zapychania dysku niż pamięci RAM – minimalne wymagania na Win7 to bodajże 1 GB RAM-u i słyszałem, że w miarę da się pracować na systemie postawionym na kompie z tak małą ilością pamięci (oczywiście, nie mówimy tu o grach czy jakiś programowaniu 3D, bardziej zastosowania biurowe – ale wtedy po co pchać się w zasobożerny OS).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!