KarwaPL napisał(a):Kurz, to prawda. Co kwartał jadę podzespoły sprężonym powietrzem![]()
Jeśli chodzi o tempy, to się nie zgadzam. Powietrze idące przez budę nagrzewa się o kolejne części. Do procka i zasiłki dociera już nieźle podgrzane przez dyski i grafę.
Otwórz budę, postaw obok kompa wentylator pokojowy, skierowany na procka i sam się przekonaj.
Pzdr

KarwaPL napisał(a):Prawidłowy obieg, no ok. Ale wentyle nigdy nie będą dmuchały do budy niczego chłodniejszego niż to co w pomieszczeniu.
Sprawdzałem to u siebie. Mam wentyle na początku i na końcu budy. Bez blach i tak jest lepiej![]()
Pzdr
KarwaPL napisał(a):Otwórz budę, postaw obok kompa wentylator pokojowy, skierowany na procka i sam się przekonaj.

Komputer to nie jakieś *%&@# stojace pod biurkiem o którym praktycznie nic nie wiadomo i jest obojętne. To co, ze jakiś bogacz kupił sobie kompa z 6 rdzeniami, 16 GB ramu i 4 kartami HD5780 czy jakoś tak. Jak nie będzie dbał o niego, prędzej czy później - PADNIE. Dlatego po przeczytaniu tego postu, Ci którzy mają jednostkę centralną w DUPIE... Niech się nią zajmą... Tyle z mojej strony

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości