Touchdown napisał(a):Zgadzam sie, ten engine jest wypasiony. Ale, zaraz. Dopiero teraz sie o nim dowiedziales? Tzn. ja filmik z ue3 widzialem juz dawno, dlatego pytam.
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Teraz za 4000 mozna zbudowac swietny zestaw do gier :] Moze za 2 lata uzbierasz...
fan napisał(a):Touchdown napisal:
"...Sadze, ze bez karty obslugujacej ps2.0 sie nie obedzie..." to przeciesz oczywiste, powiedzialb ym raczej ze bez karty z ps3.0 sie nie obedzie zeby podelektowac sie grafika.Katy pokroju 6600GT i wyzsze.Procesor min 2Ghz [ i nie mówie o celeronach hehe] i min 1 g ramu.
I takie moje osobiste odczucia,w tej chwili wybiegajac w przyszlosc jedyna gra na PC na u3 to Unreal 07,pomijam konsole [ np. Killzone2 ] i powiem szczerze ze Unreal wcale mnie jakos nie zachwyca, co najwyzej grafika, jakos niewidzi mi sie sama gra z trailerów które widzialem do tej pory.Juz HL2 lepszy
I jak gdzies Korn napisal, w chwili wyjscia Stalkera, mysle ze x-Ray bedzie i tak najbardziej zawansowanym silnikiem graficznym
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości