Bo ma pirata? -S3
Bo do sklepu nie często jeżdze a że torrenty i DC jest pod ręką to czemu z nich nie korzystać?
...The animations have been often been totally re-made. You can finally move over a fence to enter a garden. Jumping will definatly not be included in the game cause its totally unrealistic.
mi komunikat "Proszę włożyć dysk z grą do napędu".
W Arma gra nie kończy się po naszej śmierci w tedy może się dopiero zacząć ,ponieważ mamy możliwość zmiany "bohatera".
Natomiast OFP bije Arme jeżeli chodzi o liczbę czynności które możemy wykonać jak np przewieszenie broni na ramieniu czy spoczynek przy ognisku.
OFP według mnie jest bardziej dynamiczne i szybsze bronie są bardziej celne i mają dalszy zasięg.
Dużym minusem OFP jest niestety mały teren działań
oraz koncentracja na jednej bitwie podczas gdy w Arma możemy rozpętać istną wojnę na całej wyspie.
A i jeszcze jedno Arma ma edytor którego ja po prostu nie ogarniam(niby to samo a jednak) podczas gdy do ofp jest bardziej czytelny jeżeli chodzi o animacje i briefing
PS Żeby nie było niedomówień w Arme lubię grac natomiast OFP to nie gra to zaciąg xD
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości