Najgorsza gra w życiu

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Najgorsza gra w życiu

Postprzez Bartas w 02 Gru 2008, 19:08

Oczywiście napiszę że Tibia była najgorszą grą, nie muszę uzasadniać czemu :P

A tak poza nią to powiem, że najgorszą (pewnie zaraz będzie na mnie zamach, ale co tam :P) i najbardziej męczącą grą był dla mnie Fallout. Zaraz po odpaleniu po prostu coś mnie odpychało od niej, pierwsza walka to już w ogóle mnie przeraziła. Po prostu nie czuję tego klimatu, a jak słyszę o walce w turach to dostaję padaczki. Gra bardzo przynudza. Po prostu nie ma tego "czegoś". W każdym razie ja tego nie czuję. Tyle.

Już zostałeś namierzony XD. Tak poważnie to każdy ma prawo do własnego zdania. - C16
Image
Bo inne horror-mody to chu*nia...
Wyjdzie jak go skończę
Awatar użytkownika
Bartas
Stalker

Dołączenie: 21 Paź 2007, 19:13
Ostatnio był: 24 Cze 2011, 19:07
Miejscowość: Dolina Mroku
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 2

Reklamy Google

Postprzez Feniks M w 02 Gru 2008, 20:34

Jak dla mnie Heroes of Might & Magic wszystkie części.
Bo nie czuje tego klimatu mój brat przechodzi to już drugi raz z rzędu.

To się pan napisał... Jeśli zobaczę 2 taki podobny post, warn w nagrodę. -S3
Feniks M
Kot

Dołączenie: 30 Lis 2008, 18:04
Ostatnio był: 27 Sty 2009, 18:55
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Postprzez Piotrus w 03 Gru 2008, 22:44

Dla mnie najgorsza gra życiu?Kilka gier kandyduje do tego zaszczytnego stopnia. :D
O grach za 5zł pisać nie będę,bo za taką sumę nie można spodziewać się niesamowitej gry.
Dobra,wybieram Piratów z Karaibów:Na krańcu świata.Dlaczego?Bo,jest to niesamowicie denna gra i w dodatku,kiedy ją dostałem kosztowała 99zł.Co za to otrzymałem?
"Coś' o cienkiej grafice,beznadziejnej fabule(a film,był fajny).Najbardziej mnie razi potwornie niewyważony poziom trudności,raz jest łatwiutka,a raz irytująco trudna.Jeśli ktoś z was chce kupić ten szajz koledze,bratu,siostrze,tacie itd. to niech lepiej kupi maluch racera lub syrena racer. :P
Wszystko jedno byle nie to.
Awatar użytkownika
Piotrus
Kot

Dołączenie: 03 Gru 2008, 21:57
Ostatnio był: 03 Gru 2008, 23:31
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: FT 200M

Postprzez TNT16 w 13 Sty 2009, 15:28

Najgorsze no to tak:rajd na berlin (wszystkie części),wilczy szataniec ,tibia,maluch racer 1 ( 2 byla nawet nawet) , harry potter ,skoki 2001,2003,2004,2006 , (w 2002,2005 dało sie pograć :P), wszystkie gry city interacity i nie które z extra klasyki np groza terroru czy jakos tak .

Jeszcze jeden taki krótki post i warnujemy.
Zero wyjaśnienia. Podać tytuły umie każdy, sztuką jest uzasadnić - C16
TNT16
Kot

Dołączenie: 02 Sty 2009, 17:27
Ostatnio był: 19 Gru 2024, 19:02
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Noiseless Kora

Postprzez KoweK w 13 Sty 2009, 15:47

Wilczy szaniec był fajny :D Ludzie było się z czego pośmiać!

A najgorsza gra w życiu... Hm... Sądzę, że Tibia. Czemu? Ta gra kiedyś zabrała mi masę czasu i pieniędzy. Uzależniła na dobre, ale już kilka lat jestem bez niej i już nigdy nie sięgnę po żadnego MMO! Chyba, że w klimatach Czarnobyla i z widokiem FPP :D
Cała Seria Skoków Narciarskich- masakra :/ Ani to nie grywalne, ani realistyczne. Wolałem DSJ'ta :F (realizm mały, grywalność za to ogromna).
Dodatkowo jeszcze gdybym miał wymienić największe moje rozczarowania co do gier... I które też są według mnie najgorsze (przez właśnie niedotrzymane obietnice) to... S.T.A.L.K.E.R. (tak, zabijcie mnie, wg mnie MP jest tylko dobre.) oraz Far Cry 2 (w tak nudną grę jeszcze w życiu nie grałem).
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 00:26
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Czaro w 13 Sty 2009, 22:12

The worst game of life... hmm. Dla mnie jest to Tactical Ops: Wojna z Terrorem. Po obejrzeniu trailera gra bardzo mi się spodobała. Wyglądała na naprawdę extra strzelankę. Nie była nią :mad:. Realności za grosz. Pistolet strzelał jak wyrzutnia rakiet. Grafika tak samo do d*py. Poprostu byłem straszliwie zawiedziony :(. Poziomów było 5 lub 6 nie pamiętam dokładnie ale malutkie i słabo rozbudowane. Kończyło się przeważnie na walce w dwóch pomieszczeniach i nic więcej. Multika nie włączałem wogóle. Poprostu obraziłem się na tą grę. Niedawno znalazłem ją w... tak mi sama w rękę wpadła :wink:. Nie jest to najnowszy tytuł ale akurat ta gra utkwiła w mej pamięci.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Za ten post Czaro otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative TesterMods.
Czaro
Weteran

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 18:34
Ostatnio był: 15 Mar 2018, 22:14
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 24

Postprzez Przemek77 w 14 Sty 2009, 15:06

Od dwóch dni na 1. miejscu jest.....tadammm... "Call of Duty - World at War". Ale miałem nosa - jak to dobrze, że nie nabyłem jej a przezornie pożyczyłem od brejdaka egzemplarz do testów. Moim zdaniem powinni przestac już męczyć tą jeszcze dobrą serię, bo ją zarżną, jak EA zarżnęli "Need for Speed". Wtórność, wtórność i jeszzce raz wtórność - w dodatku walki na pacyfiku z Japońcami, czego wręcz nienawidzę.A fuj! Już w "Wilczy Szaniec" grałem dłużej niz w CoD:WoW.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez SaS TrooP w 14 Sty 2009, 16:06

I masz ode mnie plusika :P

Słuchajcie go - to mądry człowiek. Acz z tą "dobrą" serią bym się nie zgodził. Grałem w demo i się nie wypowiadam. Nie warto.

Prezent, wiele razy upominaliśmy.
SaS TrooP
Ekspert

Dołączenie: 22 Gru 2007, 21:43
Ostatnio był: 07 Cze 2019, 01:47
Miejscowość: Wodzisław, Silesia
Kozaki: 14

Postprzez Raven422 w 14 Sty 2009, 21:33

SaS Troop...możesz przestać najeżdżać an serię COD i jej fanów? Bo to sie robi nudne :P. Podniecasz jakbys dostawał wielokrtotengo orgazmu na teamt OFP & ARMA. Wiesz co sądze o tych grach? TOTALNE DNO. To są właśnie jedna z moich najgorszych gier. Co z tego że realistyczne i w ogóle full mega ha4x0r realistic, że giniesz od jednego strału z pistola w klatke piersiową :P. To samo miałem w Delta Force-Land Warrior i powiem że mimo iż gra ma swoje lata jest (wg. mnie) O WIELE LEPSZA od OFP. Czemu? Bo ma ta magię, po prostu OFP mi nie leżało. OFP ma realizm, owszem, ale lepiej żeby gra byąłmniej realistyczna a dawała więcej funu. Grafika? WTF? Pixlki się rozjeżdżają, modele są "kwadratowe". Także kończ waćpan, wstydu oszczędź. (a ty oszczędź sobie obelg rzucanych na Call of Duty, okej?:))

Pozdro, Raven422
Awatar użytkownika
Raven422
Tropiciel

Dołączenie: 21 Cze 2008, 19:20
Ostatnio był: 28 Wrz 2016, 13:35
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 20

Postprzez SaS TrooP w 14 Sty 2009, 22:03

Ja nie kocham się tylko w OFP/ArmA. Ale to jest nienawiść. Sry, ale Brothers in Arms to jest dużo lepsza gra, tak samo BF2. Jaracie się jednym wielkim G. SaS TrooP out!

I znowu robi się shit. Jeszcze jedno najechanie = warn dla "najeżdżacza" (xD) i zamknięcie tematu na co najmniej tydzień.
Radzę pohamować emocje i się pilnować.

A co do Ciebie SaS (nie zapomniałem o Tobie) drugi warn. Upomniany byłeś w poprzednim swoim poście. Nie dociera? Znowu chcesz spamera? - C16

No znaczy jeśli to zamkniecie na tydzień to mogę jeszcze pospamować :D
Raven - prowokacja nie udana. Aż tak głupi nie jestem.
Gotuje się we mnie jak słyszę o tej grze - oto problem. A jak wy nie chcecie go mieć, sugeruję zrobienie tego tematu niewidocznego dla mnie (jeśli to możliwe).

Nie trzeba robić czegoś takiego. Jak się nie opanujesz to z kieszeni wyleci 3 warn. Wiesz co to znaczy prawda? - C16
SaS TrooP
Ekspert

Dołączenie: 22 Gru 2007, 21:43
Ostatnio był: 07 Cze 2019, 01:47
Miejscowość: Wodzisław, Silesia
Kozaki: 14

Postprzez KoweK w 15 Sty 2009, 00:07

Sas, wybacz, ale to jest głupi, gówniarski fanatyzm. Ciągle się czepiasz w kółko, powtarzasz na temat cod'a, ofp2, i nic ciekawego nie mówisz, twoje wypowiedzi są nudne i chce się tylko ziewaaaać. Minie ci to z wiekiem i dobrze wiem, jesteś 'młody i głupi' (nie sądzę, iż ja jestem jakiś mądry, i z tym głupim nie było to do końca na poważnie), jak to się stereotypowo mówi. :P I ja mogę równie dobrze powiedzieć, że najgorszą grą w życiu jaką grałem była ARMA. Dlaczego? Bo na Viście widzę tylko jakieś siwe paski itp ;) Na Viście gra nie jest grywalna... Sas, nie każda gra jest idealna, i szanujmy gusta.

Btw. powiem, że nienawidzę wszystkich Battlefieldów! Jezu, ta gra mi kompletnie nie leżała i była dla mnie maksymalnie irytująca :/

Panowie- moderatorzy i Admini- wybaczcie, ale musiałem się wypowiedzieć...
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 00:26
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez GoldiX w 20 Sty 2009, 18:31

Metin 2 - duży rozgłos tzn bardzo duży, a mało nam ta gra zaoferowała total sie zawiodłem i tyle ogolnie gra niewypał
Tibia- tej gry chyba nie trzeba komentować
Image
Awatar użytkownika
GoldiX
Kot

Dołączenie: 10 Sty 2009, 01:30
Ostatnio był: 25 Lut 2012, 15:17
Miejscowość: Kordon
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

PoprzedniaNastępna

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości