KrzychuS napisał(a):Quake I -absolutny kanon, jedna z pierwszych gier jakie grałem, uwielbiam ten ciezki klimat, no i do tego muzyka NIN
Sniper Elite -za doprowadzenie tego co kocham w grach FPS najbardziej (czyli strzelania ze snajperki) do perfekcji, oraz za niezwykle emocjonujące i nietypowe rozgrywki w sieci
Unreal -gdy sie ukazała była prawdziwym przełomem. Do dzisiaj pamiętam ten wizualny szok po zejsciu ze statku zaraz na początku gry...
Splinter Cell -moim zdaniem najlepsza z gatunku "stealth" albo jak kto woli skradanek -no i do tego Michael Ironside...gdyby jeszcze miała równie zawisisty klimat co niezapomniany Thief, byłoby bosko...ale i tak jest genialnie
Half Life -jedna z najlepszych fabuł w grach FPS no i ten klimat zaszczucia -gra od której nie można się oderwać, druga częsc tez mogłaby sie tutaj znależc gdyby nie pewne minusy
Silent Hill 2 -gra podobnie jak Stalker angażuje wszystkie zmysły -absolutnie niezwykły klimat który pozniej sni się po nocach.
A jakie są wasze typy ? Polemiki mile widziane
KrzychuS napisał(a):Train Simulator o którym wspomniales (mam nadzieje ze mowimy o tej samej wersji Microsoftu) na pewno znajduje sie w drugiej dziesiątce moich gier wszechczasów -takze dzieki za przypomnienie hehe...Mimo ze nie jestem zawodowo związany z koleja, pociagami fascynuje sie od dziecinstwa i ta gra to dla mnie spełnienie marzen. Naprawde swietna rzecz, uwielbiam od czasu do czasu ja właczyc i po prostu nieco pojezdzic tymi kolosami dla relaksu, najlepiej wlaczajac jakas klimatyczna muzykę w tle...rewelacja jak dla mnie
KrzychuS napisał(a):Dzieki za propozycje -do tej pory jezdziłem na wersji podstawowej, ale za jakis czas chetnie wypróbuje te dodatki. Obecnie jestem troche zajęty pisaniem magisterki, wieczorami sukcesywnie przechodzę wszystkie czesci Splinter Cella po kolei, ale jak najdzie mnie ochota na Train Simulator to sie zgłosze
MeZZerschmitt napisał(a):4. Blood
5. Diablo
6. Starcraft
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości