kondoslaw napisał(a):ale zobaczymy co pokarze trójka.
Jeżeli w ogóle wyjdzie,co pewne nie jest(Duke Nuken:Forever też ma trailer :D).
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
"WE PRACTICE SELECTIVE ANNIHILATION OF MAYORS AND GOVERNMENT OFFICIALS FOR EXAMPLE TO CREATE A VACUUM THEN WE FILL THAT VACUUMAS POPULAR WAR ADVANCES PEACE IS CLOSER" **
1 super 2 jeszcze lepsza a trójka hm... czy widzi się wam bieganiem max paynem jako łysym mięśniakiem w rio ??? max payne to przede wszystkim nowy jork bandyckie obskurne dzielnice i koleś w czarnej pelerynie jakim jest ...Max
1 > 2 Pierwszej części nic nie pobije, jedyne co ma gorsze od dwójki to grafika. Fabuła sto razy lepsza od tej z dwójki. Ciekawe lokacje, tropy. No i jeszcze niezapomniana wersja z PL dubbingiem . Dwójka strasznie nudna jest wg mnie. Początek może jeszcze ujdzie, ale reszta przynudzała.
meJKu napisał(a):A miałem nadzieje, że anulowali ten projekt : <
A w czym ci przeszkadza ta gra?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
A konkretnie brakiem klimatu noir. Ta gra bez tego nie może nazywać się Max Payne. Ale Rockstar wie lepiej, w końcu 2-3 lata temu w grach byli modni spoceni, łysi i brutalni panowie : )
Prawdę mówiąc patrząc na pikczery ta część wygląda jak GTA po psychotropach, innymi słowy Cartmann + Czesio = Pop. Kiedyś grałem w Maxa, teraz to chyba będzie Bruce willis.
„Et aux horions, l’on verra qui a meilleur droit" — Jeanne d’Arc