Gothic II Noc Kruka -Jak już ktoś powiedział pakowanie 20 punktów nauki aby podwyższyć sobie siłę o 5 to niemalże "skandal".Poza tym gra bardzo trudna na początku.Przeciwnicy bardzo silni, wytrzymali, a my z drewnianą pałką...
Mario-Jak grałem na pegazusie nie było czegoś takiego jak save&load.Nigdy tej gry nie przeszedłem
Metro 2033 poziom S.T.A.L.K.E.R.Mode-Ten poziom niczym nie różni się od S.T.A.L.K.E.R.Hardcore poza tym, że na hardkorze nie mamy dostępu do HUD'a.No więc tak:Amunicji jest tak mało,że nieraz musiałem walczyć nożem...Jeśli trafisz przeciwnika w głowę to nie oznacza jego śmierci, bo może być tak, że trafisz go akurat w hełm...Aby był piekny headshot trzeba wycelować w zęby,szyję, cokolwiek co nie jest opancerzone...tylko nie w nogi.Jeżeli używasz głośnej broni na terenie faszystów/nazistów/komunistów oznacza to niemalże pewną śmierć.
Wiedźmin 2 Zabójcy Królów poziom trudny albo
szalony jedna śmierć i do widzenia!Autodestrukcja save'ów...nie możesz wczytać gry....Co tu dużo mówić.Krytyczne trafienie i po Tobie...Do tego te lipne eliksiry!W jedynce widać było, że działały, a tutaj to...
No to by byo na tyle