SaS TrooP napisał(a):ale jak widze ludzi nazywających Battlefield 3 grą realsityczną to mnie coś po prostu bierze. Arrrgh!
Mały offtop: A niby czemu Cię bierze skoro taka jest prawda... W tej grze zaznasz takiego efektu jak realistyczna grafika, poruszanie się postaci i interakcja z otoczeniem (widać wszystko na trailerach), nie to co plastikowy i sztywny Crysis... Zresztą chodziło mi o takie małe porównanie, bo w tym filmiku co tu pokazałem wygląda to o niebo lepiej niż w Battlefieldzie 3.
A tak wgl. to chyba trzeba mieć potężna maszynę żeby odpalić tą Armę 2 na max grafie ze wszystkimi bajerami.
- Mapa jest do kitu. Wygląda na obrazek z Painta, dodanie tła nie zrobiłoby wielkiego kłopotu, a poprawiłoby wygląd ogólny.
- Na początku ci żołnierze byli na Filipinach? Jeśli tak, to trochę zdziwiła mnie pustynność tego terenu.
- Wprowadzenie do postaci jest słabe. Trochę "wioska tańczy, wioska śpiewa" - coś jeździ, coś rozmazane... Wystarczyłoby dać prostą czcionkę (przecież tego mnóstwo), czarną, napis i postać na jaśniejszym tle, reszta zaciemniona, lub znacznie rozmazana.
- Fabuła - Francuzi jak zwykle z tyłu, Niemcy pomagający Polakom, Rosja z Turcją i Chinami (taaa...), Amerykanie strzelający do cywili?
- Zainwestowali by lepiej w dobry mikrofon - obecny pogarsza znacząco jakość głosu.
- Parę rzeczy niezależnych od autorów: drewniane postacie dla przykładu.
-----------------
- Świetne kadrowanie
- Dobra muzyka
- Chęci
Może wykonanie na medal, ale co najwyżej brązowy...
SaS TrooP napisał(a):Filmik średni, ale jak widze ludzi nazywających Battlefield 3 grą realsityczną to mnie coś po prostu bierze. Arrrgh!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości