Zadanie zagadka na freeplay

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zadanie zagadka na freeplay

Postprzez Franekzjajek w 28 Lip 2014, 02:48

Po ostatniej misji w x2 zakończyłem fabułe i obudziłem się u sida (freeplay) wyszedłem i oblukałem ciało koło bunkra , posiadało przy sobie pda i gdy je wziąłem aktywowało się zadanie -"Znajdź 3 cyfry kodu do sejfu". Moje pytanie brzmi czy ktoś natknął sie na to zadanie i czy sobie z nim poradził?
Franekzjajek
Kot

Dołączenie: 02 Lip 2014, 22:03
Ostatnio był: 02 Sty 2015, 04:39
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Zadanie zagadka na freeplay

Postprzez Pilot w 28 Lip 2014, 05:04

Aktualnie nad tym zadaniem, zachodzi w głowę Stephen Hawking, a Morgan Freeman przygotowuje kilkugodzinne wyjaśnienie jak przejść ten quest. Oczywiście ekipa Dezo zainspirowana układem gwiazd i egipskimi hieroglifami, postanowiła umieścić w grze coś tak trudnego. Ciągle się zastanawiam gdzie to stalkerzy chodzą sprzedawać swój sprzęt. Patrząc na drugą, a co dopiero trzecią część zagadki to myślę że nawet Tesla nie potrafiłby go wykonać bez solucji od twórców... Co dopiero taki ja, czy ty?

:

Dobra... Jest właśnie 5 rano i już wyczerpałem swój dzienny zasób sarkazmu...

Jeżeli nie zainstalowałeś spolszczenia(I MIMO TO JAKIMŚ CUDEM) przeszedłeś Lost Alphę, a zatrzymałeś się na tym zadaniu to wyciągnij na kolanka słownik polsko-angielski i przetłumacz każde, nawet najmniejsze słówko, które w jakiś sposób opisuje to zadanie(Gdy naciśniesz domyślnie "Tab"[Przycisk nad przyciskiem od "robienia dużych liter])
Awatar użytkownika
Pilot
Łowca

Dołączenie: 26 Lip 2010, 14:34
Ostatnio był: 18 Lip 2021, 12:12
Miejscowość: Red Forest
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 43

Re: Zadanie zagadka na freeplay

Postprzez Imienny w 02 Sie 2014, 17:24

"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..)
-Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz?
-A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata"
Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
Awatar użytkownika
Imienny
Weteran

Dołączenie: 28 Sty 2014, 12:37
Ostatnio był: 07 Lis 2024, 18:57
Miejscowość: Warszawa/Tarnobrzeg
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Chaser 13
Kozaki: 227

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości