Gdzie jest Duch?

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Gdzie jest Duch?

Postprzez Pr0fesor w 27 Lip 2014, 02:20

Witam, znów mam kolejny kłopot, mianowicie: dotarłem już w fabule do momentu, gdzie Doktorek każe nam udać się do Ducha. Jednakże moje pytanie jest- gdzie jest ów Duch? Z minimapki wynika, że jest on gdzieś niżej niż ja, więc zapewne jakaś jaskinia lub kopalnia. Jednakże - gdzie jest doń wejście? Przeszukałem całe Wojskowe Magazyny i nigdzie nie znalazłem zejścia do Ducha. Za pomoc postawię :wódka:
Niebezpieczne mutanty, anarchiści i bandyci - nic nie powstrzyma triumfalnego marszu Powinności na ratunek planecie.
Awatar użytkownika
Pr0fesor
Kot

Dołączenie: 21 Lip 2014, 15:58
Ostatnio był: 04 Cze 2016, 22:58
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 6

Reklamy Google

Re: Gdzie jest Duch?

Postprzez caleb59 w 27 Lip 2014, 11:05

Rozejrzyj się u podnóża tej górki - mniej więcej koło zwalonego drzewa jest murowany tunelik, który prowadzi wgłąb niżej - łatwo poznać bo mniej więcej na przeciwko wejścia do tunelu znajdują się fundamenty po jakimś domku i jest tam pełno anomalii ognistych...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |

Za ten post caleb59 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pr0fesor.
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 672

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości