Nie można nic naprawiać

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nie można nic naprawiać

Postprzez StalkerCiastek w 19 Cze 2014, 19:39

Jak próbuję coś naprawić, to po wybraniu opcji dialogowej wyskakuje mi coś takiego:
Kod: Zaznacz wszystko
Expression    : fatal error
Function      : CScriptEngine::lua_error
File          : script_engine.cpp
Line          : 75
Description   : <no expression>
Arguments     : LUA error: ...(x86)\sztalkyr\gamedata\scripts\ui_repair_wnd.script:583: attempt to concatenate local 'short_name' (a nil value)

Bardzo utrudnia to grę, bo na nowy pancerz mnie nie stać, a ten który mam praktycznie przed niczym już nie chroni. Ewentualnie, gdyby ktoś nie wiedział jak to rozwiązać, to chętnie dowiem się jak naprawić pancerz przy użyciu buga czy innych czitów xD .

PS. Szukałem rozwiązań, ściągałem jakieś fixy, ale nic nie pomogło.
PS2. Na początku, jeszcze przed pierwszym patchem, wszystko działało. Bug pojawia się tak w Kordonie jak i u Petrenki.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Reklamy Google

Re: Nie można nic naprawiać

Postprzez Pangia w 19 Cze 2014, 20:54

Poszukaj nowego pancerza albo przy artefaktach, które ci się dublują ustaw w plikach ochronę przed np. ogniem na ponad 50%, to jak wskoczysz w ognisko, to ci się ubranko naprawi.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości