Trikster napisał(a):Przedstawiam Wam polonizację gry S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha dostosowaną do patcha 1.3001.
Cromm Cruac napisał(a):Mody pod 1.30013 w tym polonizacja nie będzie działać dopóki autorzy nie zrobią ich kompatybilnych.
caleb59 napisał(a):3. Brak animacji biegu dla pistoletu Fort
brak animacji i MOŻLIWOŚCI biegu dla snajperki Dragunova (ponoć tak ma być?)
Pilot napisał(a):+ Ze snajperką i przed Patchem nie dawało się biec, tak samo jak z granatnikiem i Karabinem Gaussa.
korek26 napisał(a):U mnie pogoda się zawiesiła na zachmurzonym niebie i mam tak i w dzień i w nocy, ciemno w dzień a w nocy nic nie widać . tylko w kordonie na początku gry było słońce. Więc przed paczem było słonecznie cały czas a teraz na odwrót.
A i w dalszej części gry niektórych schowków nie da się przeszukać coś nie tak jest z geometriom mapy.
caleb59 napisał(a):BAHAHA no zobacz pan a ja za 2k zł i u mnie nawet nie pierdnie na praktycznie pełnych detalach w DX 10.1 - zagadka co nie?
caleb59 napisał(a):[...]poza tym co pan pieprzysz głodne kawałki - pamiętam przed patchem jak wspominałeś, że na początku działało Ci płynnie, a z biegiem czasu płynność umykała i balansowałeś miedzy 20-30 fps przeważnie...
dezodor napisał(a):quote from vintar: "problem was that people stay in cordon long enough for blowout condition to be met, but then before blowout they change level to garbage and all of a sudden the condition isnt met and the weather just keeps staying at preblow expecting a blowout"
he just fixed it, its rare, but could happen. until the next patch, just change render mode, restart game, then change it back again so weather will refresh.
dezodor napisał(a):will re-release the patch soon. seems the updated xrcompress skipped some files, and seems like the avi file which the game wants to play is not working for everyone properly, so we remove it from the game.
$ LA_DBG:[253665] smart_terrain:smart terrain idle timer [pri_mono_general3idle] has interval of [4]
$ LA_DBG:[253665] smart_terrain:ST name = [pri_mono_general3] has population of [nil] and is NOT available
$ LA_DBG:[253665] smart_terrain:smart terrain timer [pri_mono_general4stay] has interval of [6]
$ LA_DBG:[258425] ABORT ~~> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
$ LA_DBG:[258425] [error]ABORT CALLED:
$ LA_DBG:[258425] [error]From: gamedata\scripts\ui_repair_wnd.script in function 'GetShortName' (991)
$ LA_DBG:[258425] [error]Line: 1003
$ LA_DBG:[258425] [error]Description: upgrade weapon error, section missing from config = wpn_vintorez_m4
$ LA_DBG:[258425] ABORT:
stack traceback
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości