Problem z widokiem 3 osoby

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z widokiem 3 osoby

Postprzez mayer99 w 11 Cze 2014, 23:33

Zainstalowałem model packa0.94 dla broni, którego polecam wygląda świetnie :). Jednak w widoku z 3 osoby pozycja niektórych broni ( m.in.G36, Sig 550, As Val ) jest znacznie obniżona - pod rękoma Streloka. Grzebałem w parametrach configu broni porównując z oryginalnym configiem, ale nie poszło... Czy jakiś łaskawy modder mógłby mnie jakoś nakierować. THX :wódka:
Awatar użytkownika
mayer99
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2011, 12:22
Ostatnio był: 23 Paź 2024, 10:24
Miejscowość: 3miasto
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 41

Reklamy Google

Re: Problem z widokiem 3 osoby

Postprzez Pangia w 11 Cze 2014, 23:50

Jeśli dobrze pamiętam są to linie position i orientation, ale nie w sekcji HUD-a (np. [wpn_g36_hud]), tylko w sekcji broni (np. [wpn_g36]), ale w czym to się ustawia tak z jajem to nie wiem, bo normalnie to możesz metodą prób i błędów.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez mayer99 w 12 Cze 2014, 00:55

Tyle wykminiłem, ale niestety nie mogę trafić. Drugi parametr to jakby oś Y, czyli wysokość broni nad ziemią. Porównując jednak z innymi brońmi albo z org. LA nie mogę dojść z tym do ładu. Metody prób i błędów tez nic nie dały...
Awatar użytkownika
mayer99
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2011, 12:22
Ostatnio był: 23 Paź 2024, 10:24
Miejscowość: 3miasto
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 41

Postprzez Pangia w 12 Cze 2014, 13:17

No to sam sobie powinieneś dopowiedzieć, że pozostałe dwie to oś X i oś Z. X – lewo/prawo, Y – góra/dół, Z – przód/tył.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości