Faktycznie działa. A dużo roboty jest z przystosowaniem forum do tej aplikacji?
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać. "Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
jalkavaki napisał(a):Faktycznie działa. A dużo roboty jest z przystosowaniem forum do tej aplikacji?
Nie, 5 minut.
"Instalacja" ogranicza się do wrzucenia na serwer folderu pobranego z oficjalnej strony, a następnie dodanie jednego js-a do nagłówka każdego z używanych szablonów forum. Dalej to już kilka kroków konfiguracji i dodania strony do katalogu tapatalk.
Za ten post klawisz otrzymał następujące punkty reputacji:
Pierwszy raz uzywam tapatalka i musze z czystym sercem pochwalic cie klawisz za ta inicjatywe. wygoda rzeczywiscie nie z tej ziemi, polecam wszystkim smartfonowcom
Nie chce się chwalić, ale klawisz tylko przekuł w czyn moje rozważania teoretyczne. O tapatalku pisałem już w wakacje. Prawdę mówiąc to już w ogóle w to zwątpiłem, ale lepiej późno niż wcale .
Przyznaję, że Opera Mini jest super. Wyświetla strony prawie tak jak na kompie, ale na moim nowiutkim Solidzie się tnie. Słabo też się piszę, bo Opera, kiedy się usunie literę i kiedy będzie się chciało napisać coś z tego samego klawisza, to "skaczą" mi literki.