Przejrzałem właśnie początkowe posty tego tematu i doszedłem do wniosku, że wypadałoby pochwalić naszą administrację... W porównaniu z totalitarnymi rządami MCaleba, terror Kowka, Łila i Sovieta jest jak wizyta w spa
Tak więc, mimo, że jesteście nadal bandą gimbusów, to robicie dobrą robotę. Nawet Wheel daje mniej warnów i banów z dupy
A ja muszę się na to poskarżyć. To już nie ten klimat, nikt nie odchodzi z forum, nie ma żadnych banów z dupy, trollingów i wzajemnych podjazdów. Nikt mnie już nie kocha
Jak ktos sadzi ze jest nudno czy tam na forum nic sie nie dzeje albo ze dorastamy, to ja polecam Basha przejrzec ostatnie strony, i wejsc na sb po 20.
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Za ten post Kuballa44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Zwłaszcza jak na SB wejdzie mój najlepszy przyjaciel dorian i jego najlepszy przyjaciel Termi. Ale tak na serio to ja nie zauważyłem spadku patologii na SB. Glaeken rzadziej bywa to i gówna mniej, a szkoda.
TAJAG JUDYN HAZBAZ SEKODYN!
Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Chciałem pochwalić administrację za "luzy" w godzinach wieczornych. Miło jest zacząć dzień, gdy przeglądając archiwum SB natykam się na rytmizację prozy życia dnia codziennego: cycki, gówna, obśmiewanie pedryli i spiny doriana.
Ach, kolejny dobry dzień w Zonie.
Uwagi moderatora:
O pochwałach piszecie w wątku o forum, o forum piszecie w wątku o pochwałach. Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymie, kurwa. - xKoweKx // Ale nie przeniesie pener jeden. - Wheeljack
TAJAG JUDYN HAZBAZ SEKODYN!
Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
To ja czytając uwagi w poście wyżej pochwalę Wheelunia, który tak dzielnie pracuje jako murzyn przy sprzątaniu tego na co kowek na wyje*ane. Pozdrawiam.