"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Wiem, że to tylko prowokacja, ale do wyje*ania na forum dużo mi brakuje, a ostatnio bardziej mi na nim zależy niż kiedykolwiek.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Nom, my też zauważylismy wzrost liczby dziewuszek na forumie, huehuehue
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Za ten post Kuballa44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Oj, popadł Sovietunio w niełaskę miłościwie nam panującego Kowehlu 1 Wygnaniec przywilejów nie pozbawion więc nadzieję żywimy, że niedługo powróci do łask.
:
Niech żyje Król Kowehlu 1 :wazelina:
"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Za ten post Cromm Cruac otrzymał następujące punkty reputacji:
Miłościwie nam panujący Kowehlu 1 skutecznie pozbył się konkurencji. Oddaję pokłon. Szkoda tylko nadwornego błazna forumowego. Kto nas będzie teraz bawił?
Przecież Soviet nigdy nie był żadną konkurencją...
- - -
Posprzątałem podforum z modyfikacjami gotowymi. Proszę o pochwały.