- Za ten post Saharowicz otrzymał następujące punkty reputacji:
- SkullDagger, Fender.
Lt_Hargrove napisał(a):Ludziki, no ludziki! Czy wy nie widzicie tego posta o ty, że to mają być zadania-tasiemce wykonywalne nieskończoną ilość razy? Takie jak zadania poboczne w SoC.
T: Wykonaj pomiary.
Dostajesz sondę i grzejesz do zaznaczonej anomalii. Wrzucasz, wyjmujesz dostajesz kasę.
-Słuchaj no, jest taki stalker o ksywie (np.Mietek). Nieprzyjemny typ, węszy gdzie się da, pakuje nos w nie swoje sprawy, ogólnie rzec biorąc należy mu się kulka. Ale po co sobie brudzić ręce i tak czy siak w końcu się doigra i zginie przy pierwszej anomalii. Dobra. Przejdźmy do rzeczy, gościu musi nauczyć się pokory. Nikt nie jest idealny ale są pewne granice. Zdobądź mi jego PDA lub ekwipunek.
Zdobądź PDA
Zdobądź Ekwipunek
To ile jest tych pierwszych, że możesz powtarzać zadanie w nieskończoność? Luknij na pierwszy post.Kareks napisał(a):Misja:Znajdź pierwszy artefakt jaki powstał w Zonie.
"Hej Naznaczony chodź szybko, przyszedłeś w samą porę. Sprawy się pokomplikowały. Masz mało czasu, a wnikliwe wyjaśnienia trwały by stosunkowo długo. Spróbuje się streścić ale najpierw choć za mną. ...Słuchaj mnie uważnie. Generał Woronin dostał informacje o rzekomym zabójstwie Powinnościowca, którego sprawcą jesteś ty. Nie wiem czy to prawda, nie interesuje mnie to, ja też święty nie jestem i nie mam zamiaru patrzeć nikomu na rączki. Widocznie masz jakichś bliskich wrogów, którym nie pasuje twoja obecność albo po prostu wszedłeś komuś w paradę. Ogólnie rzecz biorąc lada moment mogą Cię sprzątnąć i będziesz sobie dyndał na pierwszym lepszym drzewku. Mam u Ciebie dług i od tego momentu go spłacam, wykonałeś kawał dobrej roboty, muszę Ci się jakoś odwdzięczyć. Kabla też będzie trzeba namierzyć i załatwić, mam swoje wtyki i sprawę postaram się jakoś wyjaśnić ale wszystko po kolei. Za mną znajdują się drzwi do piwnicy, gdzie jest jeszcze jedno małe przejście mianowicie do kanałów ściekowych. Nie zaglądałem tam szmat czasu, a ty jesteś prawdopodobnie pierwszą osobą, która tam zejdzie. Nie wiem czego możesz się tam spodziewać, ale wiedz, że wódką i chlebem nikt cię tam nie przywita...Aha jeszcze jedno, podałem Ci na PDA współrzędne wyjścia z tego kanału. Według moich obliczeń, wyjdziesz gdzieś dopiero w Kordonie, czyli trochę sobie pozwiedzasz. Ekwipunek też Ci przygotowałem, nie wiadomo jakie cholerstwo się tam chowa. Na biurku leży apteczka TRS z granatnikiem i mój Desert Eagle nie strać go proszę... No to trzymaj się Naznaczony, jak nie przyjdziesz w ciągu trzech dni to mogę spodziewać się najgorszego. Jak już wyjdziesz na powierzchnie udaj się do Sidorowicza, za ten czas przekaże mu pewne wskazówki dla Ciebie. Bądź ostrożny.
Psia krew, chyba tu utknąłem na dobre. Kończy mi się amunicja, długo nie pociągnę. Kilka godzin temu mijałem jakieś drzwi, zamknięte chyba na amen...szlak. Jedzenia też już nie mam.
Padam z nóg, śmierdzi tu jak cholera. Wysyłam sygnał SOS, może ktoś mnie znajdzie.
Przed chwila coś przeszło obok, jakieś cholerstwo z maska na głowie...chyba mnie nie zobaczyło. Jeszcze chwila i wykituje. Mam chyba zwidy i przesłyszenia.
Już nie mam s
"Naznaczony słuchaj, przed chwilą były tu jakieś nieprzyjemne typy w moim barze, rozejrzeli się i rozmawiali z innymi stalkerami. Ze mną tez rozmawiali, powiedziałem im, że Cie nie widziałem i prawdopodobnie leżysz już martwy nad Jantarem, chyba uwierzyli. Wykonałem telefon do pewnej osoby, prawdopodobnie będziesz miał za niedługo "czyste" papiery. Ujęcie kapusia też jest kwestia czasu, z przyjemnością podam ci jego dane i sam go załatwisz, to tymczasem."
No proszę, jest i Naznaczony. Jak tam w kanałach było? Mniejsza z tym. Barman mi o wszystkim powiedział i przekazał mi sporo informacji na temat kapusia. Z tego co wiem, ludzie od Barmana wszystko już załatwili, powiedzieli tym wszystkim oficerkom, że zaszła pomyłka i to nie ty stoisz za zabójstwem jakiegoś stalkera. A kabel wciąż sobie wesoło hasa po zonie. To stalker o ksywce "Szopa", doświadczony chłop prawdę mówiąc, były wojskowy. Nie wiem jaki miał interes puszczając taką plotkę ale jedno jest pewne, trzeba go zlikwidować. Z moich danych wynika, że przesiaduje on w Dziczy na jakimś posterunku. Tak wiec uważaj, bo na pewno sam tam nie jest. Przy okazji, mam prezent dla ciebie od Barmana, kominiarka i kombinezon Powinności, za te dokumenty z X16. Udaj się teraz do niego, czekać na Ciebie będzie również jakiś typ, to wszystko. Udanych łowów stalkerze!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości