Jakbym miał jakieś darmowe źródło amunicji 9x39 albo 7.62, to by było łatwo, a tak to mam przy sobie ponad 2000 pestek do Abakana i trochę się muszę namęczyć, żeby coś tym ustrzelić.
W ogóle to się wku*wiłem: już prawie zmęczyłem pijawki z zadania od Trapera i mi się, ku*wa, gra zawiesiła. Jak żyję nigdy mi się Stalker tak po prostu nie zawiesił, zawsze wywalał do pulpitu po prostu, a tu taka inba.
Jak to jest z tą misją „Tajny opór” (tą, którą zleca Tasak – kapitan oddziału najemników w magazynach podstacji)? Dojechałem do momentu, w którym mam zdjąć lidera oddziału Wolności i oczywiście nie mogę tego zrobić, bo gra pod pojęciem „
zlikwiduj oddział wolnościowców” rozumie „
biegaj jak pierdo*ony idiota za nimi aż nagle przestaną być do ciebie przyjaźnie nastawieni i nieśmiertelni i nie daj się podziurawić oddziałowi alfa który czeka 50 metrów od punktu spotkania”
Ten GPS-przewodnik to ma jakąś użyteczną możliwość? Szkoda mi go zużywać dla jaj, bo jak rozumiem, teleportuje w losowe miejsce, a wolałbym nie spaść gdzieś daleko poza akcją, poza tym z tego, co piszą, jest ich w grze 18 – ich spawn jest losowy? Bo póki co wpadłem na dwa, jeden przy misji z falą mutantów (którą przegrałem, bo odłamek granatu sięgnął Noego, a przewodnik znalazłem przy chimerze, pewnie przypadkiem), a drugim rzucił we mnie poltergeist, gdy przebiegałem za tym wzgórzem, na którym jest Żelazny Las. Tak
ad hoc to dobrze, że wyłączyłem miny-pułapki, bo później takową dostałem w zęby.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!