Moim zdaniem najlepszymi misjami były :
-Laboratorium X8
Świetne , lecz ze względu na zombi i monolit nie łatwe było poszukiwanie generatora . Gdy już go znalazłem , włączyłem i zjechałem w podziemia srałem w gacie . Najlepszy był burer w kiblu , który nas do siebie zwabia płaczem dziecka ( to przeraziło mnie na maxa ) . Naszym zadaniem było poszukiwanie dokumentów . Spodobała mi sie opcja wyjścia z laboratorium już po odnalezieniu pierwszej teczki ( ja szukałem do końca ) . Ta lokacja to jedna z moich ulubionych ze wzgledu na klimat panujący w środku .
-Wielki karabin Gaussa
Gdy weszliśmy do środka od razu przywitały nas zombi . Gdy szliśmy dalej napotkaliśmy znów zombiaki lecz jeden albo dwóch miało na sobie egzoszkielety oraz jeden miał karabin RP-74 ( mogłem się z nazwą pomylić ) . Gdy znależliśmy się w sporej hali zaczęła się prawdziwa zabawa . Trzeba było zabić nibyolbrzma . Po wszystkim musięliśmy przeciskać się
kanałami wentylacyjnymi . Świetna misja .
-Gniazdo pijawek
Gdy za pierwszym razym przechodziłem tą misję nie zauważyłem , że krwawię ( krwawienie chałasuje ) i obudziłem wszystkie śpiące pijawki . Niesamowite uczucie gdy do gardła żuca ci się 15 pijawek .