MikiSkywalker napisał(a):kolokolo98 napisał(a):Gostek w Egzo to prawdziwy Flint.
Ten poprzedni to tak naprawdę Sroka.
Mieszasz Flint To Sroka tylko że pod imieniem "Sroka" Był znany na Skadowsku po ceregielach na nim wybrał się do Janowa i tam zmienił imię na "Flint" a Flint Był tylko 1
Ps.Sorry ale czułem nie odpartą podrzepę poprawienia go...
stalker1997 napisał(a):Nie wiem czy to easter egg, ale kto grał w cienia to w zewie w Janowie ten bunkier to po prostu to samo co w cieniu tylko dodano tam poczekalnie (jakby) i laboratorium, oraz WC
MikiSkywalker napisał(a):kolokolo98 napisał(a):Gostek w Egzo to prawdziwy Flint.
Mieszasz Flint To Sroka tylko że pod imieniem "Sroka" Był znany na Skadowsku po ceregielach na nim wybrał się do Janowa i tam zmienił imię na "Flint" a Flint Był tylko 1
MikiSkywalker napisał(a):
Nie wiem co wy widzicie ale ja widzę głowę kozła
kolokolo98 napisał(a):MikiSkywalker napisał(a):kolokolo98 napisał(a):Gostek w Egzo to prawdziwy Flint.
Prawdopodobnie się mylisz.
Najpierw Sroka był Stalkerem na Skadowsku, później zwiał do Janowa I dołączył do Wolności (post na pierwszej stronie ze screenem).Tam wepchnął Drzazgę w anomalie i zwiał z artefaktem.Z opowieści Drzazgi wynika, że Sroka to Flint podszywający się pod prawdziwego Flinta.Wkońcu ten Flint w Egzo tak dosyć mile nas wita, a gość którego wydaliśmy całej Zonie chyba by nie był sklonny do serdeczych powitań...
A jak opowiemy Goncie o Sroce to padnie słowo "załatwiony".
PS . Mogę się oczywiście mylić.
PS . 2 Niedaleko Janowa byłem świedkiem strzelaniny przy której Flint w egzo konał na ziemi...Nie zdążyłem mu podać apteczki zamim przyleźli goście z Powinności.....
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\screenshots
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\screenshots
Universal napisał(a):
- Kod: Zaznacz wszystko
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\screenshots
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\screenshots
Nie mogłeś znaleźć? Błagam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość