kirovolf napisał(a):Witam serdecznie, i z gory zaznaczam ze jestem leniem i nie umiem obsługiwać komputera
kirovolf napisał(a):Proponuje wiec, stworzyc grupe ktora bez przeszkod dostanie sie samochodem, lub samochodami na mala wyprawe w te rejony. Temat to zaledwie zalazek, wszystko dokladnie opisze i rozwine jak wroce do Polski, a to nastapi w Lutym 2015 roku. Pisze to teraz poniewaz jestem ciekawy czy w ogole znalezliby sie chetni na cos takiego. Pozdrawiam ^^
Adam napisał(a):Najlepsza opcja to wyjazd z Aliena Tours (wiem, reklama ). Sam nie byłem, ale wnioskując po filmikach Irydiusa, to zwiedza się praktycznie wszystko.
Azot napisał(a):Wtedy przy małych kosztach, (koszty dojazdu, jedzenia) można do woli zwiedzać strefę, póki Cię nie drapną i albo pójdziesz siedzieć albo dadzą Ci taką grzywnę że Ci się odechce
lehoslav napisał(a):
Za samo nielegalne zwiedzanie dostaje się grzywnę o śmiesznej jak dla nas wysokości. Pewnie obcokrajowiec musi spędzić parę dni na dołku przed sprawą, ale kary więzienia jako takiej za zwiedzanie nie ma.
Azot napisał(a):Tu bym się spierał, jako że (jak na razie) Strefa podchodzi pod obiekt wojskowy to zastosowanie ma tu według mnie paragraf dot. wtargnięcia na obiekt wojskowy. I jak się nie mylę to za taki czyn grozi do 5 lat pozbawienia wolności, bądź (tak jak mówisz) grzywna. A że teraz hrywna poleciała na łeb, więc to śmieszne pieniądze.
Choć... Strefa to także teren przygraniczny, i jakby się uparł to można by było podciągnąć wtargnięcie jako nielegalną próbę przekroczenia granicy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości