Juz mam dość. Byłem pobłażliwy dla całej gry. Ale wywalenie systemu spotowania (nawet gdzie tylko ty po przyciśnięciu przycisku widzisz najbliższego przeciwnika) tylko dla tego, że moderatorzy i goście co mają po 3000 godzin ugranych twierdzą że "gra będzie prowadziła za rączkę".
A nie wpadło im do tych zakutych łbów że nie każdy od lvla 0 zapier***la ze snajperką i każdą mapę zna na pamięć.
Mam nadzieję że się w końcu obudzą i pomyślą przynajmniej o nowych graczach.
Napisali że znaleźli problem z fpsem. OK pomogło. Na kuźwa 3 dni.
Od kilku dni robie "rage quit". Bo albo padam od gości których nie widzę (jak wyżej), albo mam fps 2.0.
Dawałem im szanse i nadzieje. Zawiedli mnie. Poczekam teraz na luzie na jakieś dwa patche bez grania. Zobaczymy co zrobią. Jak nie wiele to sie jakoś przemęczę i kupię snajperkę. Jak wszyscy mogą to ja kuźwa nie?
A jeszcze match-making 0-16? Lvl 0 (wiadomo PPsza i TT-33) vs kolesie z rzeczami a'la AK, snajperki, pułapki, granaty, pancerze (maska, hełm itd.). Poje*** ich?
Jak ktoś nie wierzy. Tutaj przykład:
http://www.iv.pl/images/02382723585732470229.pngMiło nie?
Inne gry (nie powiem jakie) po takim czasie maja już dawno oszlifowaną open bete.
Vostok; rozumiem może nie mają środków. Ale to nie znaczy że nie muszą robić nic poza "weźmy wyszlifujmy wygląd mapy, widocznie mało je***e po oczach". Po w zasadzie poza lekkimi zmianami w ekonomii i wyglądzie nie zrobili nic.
W tym czasie "popykam" Metro.